“AULONA INTER FOLK FESTIVAL”

“AULONA INTER FOLK FESTIVAL”
EDICIONI XIV
28-29-30 Maj 2022
Prej 28 deri 30 maj 2022, në Vlorë, mbahet edicioni I 14-të I “Aulona Inter Folk Festival”.
Aktiviteti zhvillohet në kuadër të Sezonit Turistik “Vlora-2022”, kryesisht me mbështetjen e Bashkisë dhe Qarkut Vlorë, Ministrisë së Kulturës e dashamirës të festivalit.
Me pjesëmarrjen e ansambleve dhe grupeve folklorike nga: Bullgaria, Ansambli “Zdaravets”; Moldavia, Ansambli “Izvorasul”; Rumania, Ansambli “ Crisana”; Kosova, Ansambli “ Isa Boletini”; Kosova, Ansambli “Anamorava”; Zvicra , Grupi popullor “Hareja” ; Mali i Zi, SHKA “Trojet Tona” ; Shqipëria: Ansambli “Lunxhëria”, Gjirokastër; Grupi Folklorik “Rodhon to Amarandon”, Sarandë;
Vlora: Grupi Polifonik “Krojet e Velçës”, Folk Grup “Bilbili”, Ansambli “Krahu i Shqiponjës Taip Madani”, Ansambli “P & E”.
Realizimi spotit:
Grafika: PixelStudio Vlorë
Kolona muzikore: Artur Dhamo , “Mjeshtër i Madh”
Lexoi tekstin: Genc Ymeraj
AULONA FOLK FESTIVAL, AIFF Spoti 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve + 11 =