I akuzuar për prostitucion, mendoi se drejtësia italian e harroi, shqiptari merr avionin nga Tirana por i vihen prangat në Pisa

Një shqiptar mendoi që drejtësia italiane e kishte harruar, por ai është vënë në prangat e policisë sapo ka mbërritur në aeroportin e Pizas.

Mësohet se shqiptari 50-vjeçar ishte i dënuar me 12 vjet e gjysmë burg dhe me një gjobë prej 17 mijë euro.

Sipas mediave italiane, raportohet se 50-vjeçari shqiptar akuzohet për prostitucion.

Shqiptari po udhëtonte nga Tiranë për në Piza. Përveç akuzës së prostitucionit, mbi shqiptarin rëndojnë edhe akuzat e grupit kriminal dhe rrëmbimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × one =