Sukses i shfaqjes më të fundit “Mes çarçafëve” në Teatrin Skampa Elbasan

Sonte shfaqja e Teatrit Shëtitës, me magjiken Yllka Mujo dhe interpretimin e fortë të Ermira Hysajt, shkoi mrekullushëm.

Nisi natyrshëm dhe teksti mori ngritje falë interpretimeve të shkëlqyera. Larmia dhe vëllimi i emocioneve ndryshonin në të njëjtën me mardhëniet.

Shfaqja do të luhet në “Skampa” edhe nesër dhe pasnesër në orën 19.oo. Rezervoni 0694825145.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 + six =