Grabitet shtëpia përkujtimore “Nënë Tereza” në Shkup

Policia ka arrestuar dje A.M. (22), D.J. (44) dhe një të mitur, të gjithë nga Shkupi, pas një grabitjeje në muzeun “Nënë Tereza”

Grabitësit në ora 11:25 në Shtëpinë përkujtimore në rrugën “Maqedonia” ka marrë para nga arka pasi e ka kërcënuar me thikë punonjësin.

“Të tre janë dërguar në stacion policor, paratë e konfiskuara janë gjetur dhe i janë kthyer të dëmtuarit.

Rasti është raportuar në Prokurorinë Publike dhe pas dokumentimit të rastit kundër tyre do të bëhet procedimi përkatës”, thonë nga MPB.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 4 =