A ndiheni të presionuar nga politika? Arben Kraja flet pas deklaratave të kryeministrit Rama

Kreu i SPAK, Arben Kraja po raporton kete te enjte në Keshillin e Larte te Prokurorise.

Nder te tjera Kraja eshte pyetur edhe nëse ndihet i presionuar nga politika. Kjo pyetje vjen pas deklaratave te kryeministrit Edi Rama.

Alfred Balla: Politika ka ngritur retorikën për anshmëri, a ndiheni të presionuar? SPAK dhe BKH nuk janë në sinkron, çfarë nuk shkon?

Arben Kraja: Të gjithë prokurorët e hetuesit janë të ndërgjegjshëm kë hetojmë, e dimë që do ketë opinione të ndryshme, presione. E rëndësishme për ne të jemi korrekt me ligjin, të vlerësojmë provat. Këto u kam thënë edhe prokurorëve, të vijojnë punët me provat, nuk është problem shqetësues për ne. Në lidhje me pyetjen e dytë, unë mendoj se ne punojmë në koherencë me BKH. Oficerët janë të rinj, por po mësojnë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + 13 =