“Mes çarçafëve “, një shfaqje që e mban të pazbehur interesin deri në fund

Mes çarçafëve një shfaqje që e mban të pazbehur interesin deri në fund. Me interpretime të shkëlqyera, nga Yllka Mujo dhe Ermira Hysaj dhe me regji të Kiço Londos. Nje shfaqe e  jashtëzakonshme në skenografi, muzikë dhe kostumografi.

Bazuar në veprën Xhordi Mand, skenografia është e vendosur në një klasë të vitit të tretë dhe rrëfen përballjen e një nëne me mësuesen e djalit, që ka krijuar lidhje me të shoqin. Regjisori dhe dy aktoret përdorin teknikën e njohur të ekspozicionit për të përcjell emocionet e forta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × five =