Johnson: Ne duhet të parandalojmë një katastrofë tjetër

Boris Johnson pyetet nëse Mbretëria e Bashkuar po i dërgon mbështetje Ukrainës, por nuk po i mbështet njerëzit që kanë probleme me koston e jetesës në shtëpi.

Ai thotë se qëllimi i tij është “të parandalojë katastrofën e mëtejshme”, duke përfshirë pasojat ekonomike, shkruan BBC.

Ai paralajmëron se nëse presidentit rus Vladimir Putin nuk i rezistohet, pushtimi i Ukrainës nuk do të ishte fundi i “ambicieve të tij neo-imperialiste, revanshiste”.

Johnson thotë se është “shumë e rëndësishme që jemi bashkë, dhe të fortë ” për të penguar agresionin e mëtejshëm rus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − 11 =