Beogradi në alarm, raportohet për bomba në tri qendra tregtare (Detajet)

Policia e Beogradit është ngritur në këmbë pas raportimeve për bomba në tri qendra tregtare.

Bëhet me dije se të gjithë punonjësit dhe klientët janë evakuuar, ndërsa ekipet e policisë ndodhen në terren për të kryer verifikimet.

“Raportimet për bomba janë marrë në tri qendra tregtare”, ka njoftuar Ministria e Brendshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × five =