Pranoi ankimimin e Alibeajt, Komisioni i Rithemelimit çon gjyqtaren në ILD

Komisioni i Rithemelimit i është drejtuar Inspektoriatit të Lartë të Drejtësisë ku i kërkon marrjen e masës së pezullimit nga detyra për gjyqtaren Blerina Muça dhe më pas shkarkimin e saj për shpërdorimin e detyrës.

Shkresa i është drejtuar inspektorit të Lartë të Drejtësisë, Artur Metanit ndaj të cilit bëhet me dije se Komisioni i Rithemelimit është organi i vetëm drejtues i partisë Demokratike i konfirmuar edhe me vendimin e gjykatës së Tiranës në datën 25 Mars të vitit 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 + eleven =