‘Curriculum Vitae’ ka ekzistuar para një shekulli në Shqipëri ‘FOTO’

“Jetëshkrimi” ose Curriculum Vitae (CV), siç përdoret në përditshmëri, ka ekzistuar që para një shekulli në vendin tonë.

Arkiva ka publikuar sot “jetëshkrimin” e një nëpunësi civil të vitit 1923 si dhe rregullat që duhej të ndiqte ai dhe të tjerët për të plotësuar CV-në.

Image

Image

© SYRI.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − two =