Putin në Ditën e Fitores: Luftëtarët rus po luftojnë për sigurinë e Rusisë

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin po mban fjalimin e tij për Ditën e Fitores në Sheshin e Kuq të Moskës.

Ai e ka nisur fjalën duke falënderuar luftëtarët rusë në Ukrainë dhe u shpreh se ata po luftonin për sigurisën e Rusisë.

Ai ka uruar veteranët për ditën e “fitores së madhe”. Dita e Fitores feston fitoren e Bashkimit Sovjetik ndaj Gjermanisë naziste në Luftën e Dytë Botërore.

Ndërsa në Sheshin e Kuq të Moskës u zhvillua edhe parada e përvitshme ushtarake.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 3 =