Deklarata e papritur e Elon Musk: Nëse vdes në rrethana misterioze…

Miliarderi që bleu rrjetin social për një shumë prej 44 miliardë dollarësh, përmend vdekje në rrethana misterioze dhe iu drejtohet ndjekësve që nëse kjo ndodh, ka qenë kënaqësi që i ka njohur.

“Nëse vdes në rrethana misterioze, ka qenë kënaqësi që ju kam njohur”.

Ky postim ka marrë 87.6K retweets, pra është shpërndarë më shumë se 87 mijë herë.

A është ky një “eksperiment social” i Musk tani që u bë pronar i rrjetit social Twitter? Mbetet për t’u parë!

Musk është njeriu më i pasur në botë, sipas revistës ‘Forbes’. Pasuria e tij ka një vlerë neto prej 273,6 miliardë dollarësh, kryesisht për shkak të aksioneve të tij në prodhuesin e automjeteve elektrike Tesla, të cilin ai e drejton. Ai gjithashtu drejton firmën e hapësirës ajrore SpaceX.

“Fjala e lirë është themeli i një demokracie funksionale dhe Twitter është sheshi dixhital i qytetit ku debatohen çështjet jetike për të ardhmen e njerëzimit”, tha Musk në një deklaratë duke njoftuar marrëveshjen e blerjes së Twitter.

PANORAMA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × four =