Ambasadorja Amerikane në Tiranë, Yuri Kim, mesazh në ditën e lindjes së heroit kombëtar.

🇦🇱️ | “Unë besoj se kurajo dhe këmbëngulja legjendare e Skënderbeut mbetet e gjallë në zemrat e shqiptarëve të sotëm”. Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara Yuri Kim mbi heroin kombëtar dhe luftëtarin më të madh Gjergj Kastriot Skënderbeu, i cili u lind në këtë ditë, 6 maj, në 1405. Sot, ne festojmë historinë dhe trashëgiminë e tij.
🇺🇸️ | “I believe the legendary courage and perseverance of Skanderbeg remains alive in the hearts of today’s Albanians,” U.S. Ambassador Yuri Kim on Albania’s national hero and greatest warrior Gjergj Kastriot Skenderbeu who was born on this day, May 6, in 1405. Today, we celebrate his history and legacy.
May be an image of 2 people, people standing, outdoors and monument

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 − 1 =