Meta: Rifillimi i Procesit të Berlinit, në të mirë të Shqipërisë, Kosovës dhe rajonit

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, ka përshëndetur, siç ka thënë përkushtimin e Kancelarit të Gjermanisë, Olaf Scholz, me rastin e takimit me kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti.

Ai vlerëson se me këtë rast rifillon me një dinamikë të re Procesi i Berlinit.

“Mbështetja e kësaj nisme gjithëpërfshirëse është në interesin më të mirë të Shqipërisë, të Kosovës dhe të rajonit për më shumë rezultate konkrete, më shumë mbështetje financiare dhe më shumë vlera evropiane”, ka shkruar Meta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − seven =