“Kjo simbolizon rezistencën”/ Ukrainasit bëjnë tatuazhe për luftën

Çdokush mund të paraqitet për të bërë një tatuazh; çmimi është çfarëdo që ata mund të përballojnë dhe paratë shkojnë për Forcat e Armatosura ukrainase.

KIEV- Ukrainasit po zhvendosin në trup luftën për vendin e tyre, duke u kërkuar artistëve që t’u tatuazhe me kokteje molotovi, raketa antitank dhe madje edhe një lloj buke që është bërë një simbol i identitetit kombëtar.

Çdokush mund të paraqitet për të bërë një tatuazh; çmimi është çfarëdo që ata mund të përballojnë dhe paratë shkojnë për Forcat e Armatosura ukrainase.

Deri më tani kanë mbledhur tashmë më shumë se 100,000 hryvnia (2,700 £) për ushtrinë dhe planifikojnë të vazhdojnë për aq kohë sa ka kërkesa dhe derisa të kenë bojë. Jo të gjitha modelet e reja janë të frymëzuara nga ushtria. Disa njerëz duan të harrojnë luftën, me tatuazhet e maceve, dhe të tjerë duan të shënojnë momentin por pa iu referuar drejtpërdrejt luftës.

Marrë nga TheGuardian

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − 9 =