Teknologjia inovative e induksionit

Krijoni ushqime tepër të shijshme me pianurën AEG.

Me një kontroll superior të temperaturës, ju do ta çoni gatimin në një nivel tjetër me induksionin elektrik të pianurës.

E lehtë për tu përdorur dhe mirëmbajtur, nëse jeni një chef kuzhine apo një fillestar.

Pianurat AEG janë të dizenjuara për tju përshtatur jetesës tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × one =