Retorika fyese dhe ‘shfryrjet’ e Ramës ndaj gazetarëve

Raporti i Reporterëve Pa Kufij tregoi se Shqipëria ka shënuar rënie në Treguesin Botëror të Lirisë së Shtypit, duke rënë me 20 pozicione nga viti i kaluar dhe duke u vendosur në vendin e 103.

Ndërtë tjera, raporti theksonte se pavarësia editoriale në mediet shqiptare është e kërcënuar, gazetarëve iu cenohet liria e fjalës, bien viktima të dhunës policore dhe të gjyqeve nga politikanët të cilët synojnë heshtjen e zërave kritikë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven + two =