”Intermedica” Tashmë edhe Qendër Diagnostikuese!

Përveç rrjetit të Laboratorëve, tashmë Intermedica vjen për të gjithë shqiptarët edhe si një Qendër Diagnostikuese.

Si lindi ideja e kësaj Qendre të re Diagnostikuese, pas suksesit të padiskutueshëm me rrjetin e Laboratorëve Intermedica?

Kësaj pyetjeje i jep përgjigje në emisionin e sotëm ideatori i kësaj inisiative, dr. Vasil Llajo.

Po çfarë përfitimesh do të kenë pacientët tani që Intermedica vjen edhe si një Qendër Diagnostikuese?

Të gjithë ata pacientë që kanë nevojë të kryejnë ekzaminime të detajuara, si: ekzaminimi kardiologjik, densitometrik, elastografik, imazherik etj mund t’i kryejnë ato pranë Qendrës më të re Diagnostike “Intermedica”.

Çfarë është sistemi “PACS” dhe sa ndihmon ky sistem në diagnostikimin në kohë reale të pacientit?

Të gjitha këto pyetje do të marrin përgjigje sonte…

Gjithçka në Hipokrati!
Sonte, ora 16.40!
Top Channel!

Intermedica – Tashmë edhe Qendër Diagnostikuese!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × three =