Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/html/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/post-head.php on line 73

Koncert bamirësie për Ukrainën: Ed Sheeran, Camila Cabello dhe Emeli Sande

Yjet botëror do të ngjiten në skenë për një koncert për mbledhjen e fondeve për Ukrainën në Birmingham sonye në mbrëmje.

Veprimtaria dy-orëshe, e organizuar në bashkëpunim me Komitetin e Emergjencave të Fatkeqësive (DEC), do të përfshijë shfaqje nga Ed Sheeran, Camila Cabello dhe Emeli Sande ndër të tjera, së bashku me video të shkurtra që njohin përpjekjet e vazhdueshme të ndihmës dhe vështirësitë me të cilat përballen ata të prekur nga konflikti.

Shikuesit do të jenë në gjendje të dhurojnë para për Apelin Humanitar të Ukrainës DEC gjatë gjithë mbrëmjes, dhe të gjitha të ardhurat nga sponsorizimi dhe reklamat e krijuara nga transmetimi – që vlerësohet të jenë më shumë se 3 milion paund – do të shkojnë gjithashtu për këtë kauzë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 5 =