Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/html/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/post-head.php on line 73

Inceneratorët, SPAK kërkon autorizim nga Kuvendi për arrestimin e deputetit Bllako

SPAK ka dalë me një njoftim zyrtar mbi hetimet e kryera për inceneratorin e Fierit. Prokuroria e Posaçme kërkon autorizimin nga Kuvendi për arrestimin e deputetit socialist Alqi Bllako.

“Për shtetasin Alqi Bllako, nisur nga fakti që është i zgjedhur deputet në Kuvendin e Republikës së Shjqipërisë, Prokuroria e Posaçme bazuar në parashikimet e nenit 73/2 të Kushtetutës së Republikës së Shqipërisë dhe nenit 288/1/2 të Kodit të Procedurës Penale, do të paraqesë kërkesë Kuvendit për dhënie të autorizimit për caktimin e masës sigurimit personal “arrest në burg””, thuhet në njoftimin e SPAK-ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × three =