Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/html/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/post-head.php on line 73

“VIT I ARTË” PËR INCENERATORIN E TIRANËS

Nga Klodian TOMORRI –

Të ardhura të majme siguroi për vitin që lamë pas inceneratori i Tiranës me një fitim 320 për qind më shumë se në vitin 2019. Klienti më i madh është Bashkia e Tiranës, e cila i paguan kompanisë një tarifë prej 29 eurosh për të gjitha mbetjet e që depozitohen në landfillin e Sharrës.

Bizneset dhe familjet u derrmuan vitin e kaluar. Por fitimi i inceneratorit te Tiranes u rrit me 320 per qind. Por prisni se e ardhmja do jete edhe me e ndritur, tani qe do vijne dhe mbetjet e Durresit.
Me norme fitimi 30 e ca per qind mbi xhiron qe ne vitin e 4. Popull shtrengo rripin mire, pastaj shif lajmet tek televizionet e medha sa i bukur eshte bere landfilli i Sharres.
Kurse SPAKU ndjek arkat me levreke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 + 10 =