Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/html/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/post-head.php on line 73

Tenderi 2,8 miliardë lekë për uniformat/ Policët: Këmisha nuk hekuroset, bluzave u dalin stemat

Veshja e përditshme në punë do të vijojë të jetë një makth për punonjësit e Policisë së Shtetit edhe pse për to u shpenzuan 2,8 miliardë lekë nga buxheti i shtetit. Edhe pse kanë kaluar vetëm disa javë që uniforma e re është marrë në dorëzim, policët kanë konstatuar probleme, të cilat ua vështirësojnë shërbimin.

Në një intervistë për News 24, kreu i sindikatës së policëve Sadedin Fishta tha se specifikimet teknike të kësaj uniforme nuk përshtaten me vendin tonë. Kreu i Sindikatës i bën apel Shërbimit për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat të marrë në konsideratë ankesat e punonjësve të policisë dhe të nisë hetimet.

Ndër të tjera, Fishta kërkon të verifikohen specifikimet teknike që janë vendosur nga komisioni i ngritur në policinë e shtetit po ashtu edhe nga komisioni që ka bërë kolaudimin e uniformës dhe e ka marrë atë në dorëzim për të parë nëse kompania prodhuese ka zbatuar me përpikëri kriteret e kërkuara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 + 5 =