Home / Sociale / Zjarr në një apartament në Korçë

Zjarr në një apartament në Korçë

Zjarr në një apartament në Korçë. Ndërsa nuk dihen shkaqet e zjarrit, zjarrfikëset dhe policia ndodhen në vendin e ngjarjes dhe policia. Nuk dihet nëse nga zjarri ka njerëz të dëmtuar

Check Also

Popullsia në rënie, shtesa natyrore negative për të dytin 3-mujor radhazi

Pandemia Covid-19 ka përkeqësuar më tej treguesit demografikë në vend, pasi numri i lindjeve ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 14 =