Home / Stili i jetes / Zgjidhni një zanë dhe do të zbulojmë se çfarë tërhiqni në jetën tuaj

Zgjidhni një zanë dhe do të zbulojmë se çfarë tërhiqni në jetën tuaj

Nëse keni zgjedhur:

1. Zana e gjelbër

Zana e gjelbër do të thotë paqe, dhembshuri dhe dashuri për thjeshtësinë. Ju tërhiqni këmbëngulje dhe mirëkuptim.

Ju jeni aq të hollë sa një petal trëndafili, kështu që dini të flisni me të tjerët në një mënyrë që i bën ata të ndihen të plotë për veten e tyre ose për gjendjen e vështirë.

Sidoqoftë, të tjerët duhet të ju trajtojnë me kujdes sepse mund të ndiheni emocional shumë kollaj.

2. Zana rozë

Zana rozë simbolizon forcën, guximin dhe inteligjencën. Ju tërhiqni udhëheqjen dhe provat, të cilat ju përshtaten në mënyrë të përsosur. Ju jeni udhëheqës të lindur natyrshëm, pëlqeni të pranoni projekte të vështira dhe të drejtoni një grup.

Njerëzit përreth jush shpesh varen nga ju për të zgjidhur probleme të vështira dhe për të marrë vendime të shpejta, inteligjente. Duhet shumë për t’ju mërzitur sepse keni lëkurë të trashë.

3. Zana e kuqe

Ju keni zgjedhur zanën e kuqe, që do të thotë zgjuarsi, shkathtësi dhe qetësi. Ju tërhiqni komunikimin dhe mundësinë. Njerëzit përreth jush janë të mbingarkuar nga lehtësia me të cilën vijnë në mendje ide të reja imagjinare dhe ju shpesh jeni të humbur në fantazi.

Ju jeni një person i ngrohtë dhe njerëzit kanë një prirje të ju besojnë juve dhe ideve tuaja për shkak të asaj se sa mirë prezantoheni.

Check Also

Mos flini gjumë kur jeni me nerva, ja arsyet

Janë të shumtë ata që pas një sherri apo një situate intensive nervat e të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × five =