Home / Stili i jetes / Zgjidhni një engjëll dhe zbuloni mesazhin që po ju dërgon

Zgjidhni një engjëll dhe zbuloni mesazhin që po ju dërgon

  1. Ndiqni instiktet tuaja

Ne jetojmë në një shoqëri shumë racionale, ku ajo që nuk mund të shpjegohet me arsye, thjesht nuk ekziston. Por ka shumë gjëra të padukshme për syrin dhe të padukshme për shqisat, gjëra shumë të rëndësishme që nuk duhet të humbin.

Vetëm intuita juaj është në gjendje të perceptojë këto gjëra. Besojini intuitës tuaj kur bëni zgjedhje të rëndësishme.

Mbani mend se intuita nuk është një tru, por një energji dhe nëse aftësitë tuaja mendore ju lënë në baltë, energjia brenda jush gjithmonë do t’ju drejtojë në drejtimin e duhur.

  1. Duajeni veten

Të duash veten nuk do të thotë të jesh egoist: do të thotë të njohësh plotësisht pikat e forta dhe të dobëta dhe t’i pranosh ato.

Të kesh vetëbesim është hapi i parë drejt suksesit dhe përmbushjes dhe është mënyra e vetme për të qenë të dobishëm për të tjerët.

  1. Bëni atë që ju bën të lumtur

Jeta është shumë e shkurtër për të vazhduar të bësh atë që nuk të pëlqen.

Mbani mend se thesari më i çmuar që keni është koha, por nuk keni pse ta humbni atë.

Përdoreni gjithmonë vetëm për ato që ju bëjnë të lumtur.

  1. Mos u krahasoni

Mos u krenoni dhe kurrë mos mendoni se jeni më të mirë se dikush. Gjithashtu, kurrë mos e kini zili askënd. Ne të gjithë kemi rrugën tonë në këtë tokë, kështu që ju nuk duhet të bëni krahasime.

Zgjidhni atë që dëshironi të jeni çdo ditë dhe njihuni me veten.

Mos lejoni askënd t’ju japë këshilla. Askush nuk e di më mirë se ju se çfarë mund t’ju sjellë paqe dhe lumturi, edhe nëse është diçka që nuk i plotëson standardet.

  1. Kërkoni paqen

Ju mund të sillni paqe në botë vetëm nëse ndjeni paqen brenda jush. Konfliktet që shprehen jashtë jush zakonisht vijnë nga ju.

Këto mund të jenë plagët që mbani brenda vetes dhe nuk mund t’i shëroni ato. Ushtroni yoga, meditoni, studioni, përmirësohuni.

Jo vetëm që do të përjetoni mirëqenie të madhe të brendshme, por gjithashtu do të jeni në gjendje ta përhapni atë atje ku jetoni.

Check Also

Pse qenushët dhe kotelet, shkencërisht, janë më të lezetshëm se foshnjat

Cila është gjëja më e lezetshme që mund të mendoni tani? Qenush? Kotele? Fëmija juaj, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − five =