Home / Stili i jetes / Zgjidhni një çelës dhe ne ju zbulojmë një mister të nënvetëdijes suaj

Zgjidhni një çelës dhe ne ju zbulojmë një mister të nënvetëdijes suaj

Zgjidhni një çelës për derën tuaj dhe zbuloni se çfarë fshihet pas saj.

Nëse keni zgjedhur:

Nr. 1

Uau, çelësi juaj duket si një gjethe tërfili. Dhe dhoma juaj, një ylber. Në tavan është shkruar fraza: “Gjithçka që ndodh është përgjithmonë”.

Dhoma ka mure shumëngjyrëshe dhe shumë dyer po aq mbresëlënëse, të cilat pronari lehtë mund t’i hapë dhe, pa e kuptuar, bie në një humnerë të zezë pas tyre.

Nr. 2

Duket se është çelësi më i thjeshtë, por dera është e vështirë të hapet, veçanërisht për të huajt.

Ata që arrijnë të hyjnë do të shohin se gjithçka është shumë e pastër, e rregullt, e rehatshme, nuk ka mbetur asgjë, vetëm thelbësoret. Dhe në pjesën e pasme të dhomës është një kuti me përmbajtje të panjohur nga e kaluara, kujtesa e së cilës e bën dhomën tuaj kaq të vështirë për t’u arritur.

Nr. 3

Çelësi më i komplikuar nënkupton që një shtëpi shumë krijuese është e fshehur pas derës suaj. I ka të gjitha: gdhendje në dru, piktura të bukura, kanavacë që presin pronarin dhe shumë gjëra të tjera për të krijuar.

E gjithë kjo është zbukuruar me një kolltuk të vjetër ku kaloni shumë kohë: qëndroni shtrirë dhe shikoni në ekranet tuaja bosh dhe mendoni.

Nr. 4

Me këtë çelës kaq të sigurt dhe të fortë, ju jo vetëm që mund të hapni derën tuaj, por edhe dyert e universeve të tjerë.

Ju nuk keni asnjë pengesë para jush, gjithmonë merrni atë që keni vendosur të bëni. Në dhomën tuaj të gjumit, gjëja më e rëndësishme është: një mur që pasqyron të gjitha arritjet tuaja.

Nr. 5

Ashtu si ky çelës, një shtëpi shumë e komplikuar fshihet pas derës tuaj.

Ka shumë gjëra interesante brenda: kopje të librave të rrallë, relike të vjetra, trofe udhëtimesh dhe një listë të madhe të rregullave të shtëpisë tuaj. Kush i thyen, largohet menjëherë.

Nr. 6

Ju keni zgjedhur një çelës klasik. Dhe dhoma juaj është një dhomë e mirë e vjetër klasike. Dikush mund të thotë gjithashtu: shumë e vjetër.

Me sa duket, ju nuk jeni të vetëdijshëm për risitë e fundit ose thjesht nuk ju pëlqen ideja e largimit nga territori juaj.

Check Also

5 shenjat që tregojnë se ja keni “ varur” aq shumë vetes pas ndarjes sa nuk njiheni më

Historitë e dashurisë nuk janë të gjitha njëlloj, por as fundi i tyre nuk është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − 10 =