Home / Kryesore / Zgjedhjet/ Probleme në Durrës, lëvizja e papritur që bën partitë

Zgjedhjet/ Probleme në Durrës, lëvizja e papritur që bën partitë

Durrësi ka nisur me probleme ditën e zgjedhjeve.

Mësohet se orët e fundit një numër të konsiderueshëm komisionerësh që janë ndërruar nga të gjitha forcat politike.

LSI ka bërë 15 ndërrime komisionerësh pas arrestimit të njërit prej komisionerëve të saj Nard Markut, një natë më parë.

Edhe partitë politike PS-PD kane bërë ndërrime komisionerësh.

Check Also

BB: Pandemia fundosi Shqipërinë, vendi më i varfër në Rajon

Pandemia Covid -19 dhe tërmeti i 26-nëntorit 2019 e bënë me agresive varfërinë në Shqipëri. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + 10 =