Home / Kryesore / Vjen urimi i shumëpritur! Albin Kurti “thyen heshtjen”, ja mesazhi për Edi Ramën

Vjen urimi i shumëpritur! Albin Kurti “thyen heshtjen”, ja mesazhi për Edi Ramën

Ka ardhur me ne fund urimi i Albin Kurtit per Edi Ramen. Ne mesazhin e kryeministrit te Kosoves shkruhet:

Sipas rezultateve paraprake të shpallura nga KQZ në Republikën e Shqipërisë, Partia Socialiste dhe kryeministri Edi Rama ka fituar zgjedhjet parlamentare. Kosova nuk mundet pa Shqipërinë e Shqipëria nuk mundet pa Kosovën, prandaj e përgëzoj kryeministrin e Shqipërisë Edi Ramën për rezultatet, dhe uroj që së bashku, si shqiptarë, të shtojmë bashkëveprimin mes nesh në të gjithë sektorët, si dhe t’i afrojmë standardet evropiane sa i përket demokracisë, zhvillimit ekonomik, drejtësisë e mirëqenies.

Njëkohësisht uroj që institucionet në Shqipëri të sqarojnë çdo paqartësi në lidhje me procesin zgjedhor që askujt të mos i preket e drejta e votës, mbi të cilën themelohet demokracia përfaqësuese.

Këto janë pritshmëritë e shqiptarëve, andaj, të punojmë së bashku.

Check Also

Nuk ka as të majtë, as të djathtë në letërsi. Ka vetëm të shkruar të mirë

Ken Burns, mjeshtër i dokumentarit televiziv, është kthyer me “Hemingway”, një serial i ri televiziv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 − 1 =