Home / Aktualitet / Vepra të rënda penale, Prokuroria urdhëron arrestimin e disa zyrtarëve në Tiranë

Vepra të rënda penale, Prokuroria urdhëron arrestimin e disa zyrtarëve në Tiranë

Pas hetimeve, Prokuroria e Tiranës ka urdhëruar arrestimin e disa zyrtarëve të Agjencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore.

Burimet bëjne me dije janë arrestuar pesë zyrtarë të Agjencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore dhe një është lënë me arrest shtëpie.

Ndërkohë dy të tjerë ende nuk janë kapur. Veprat e hetuara mësohet se janë “mashtrim me pasoja të rënda”, neni 143, “kontrabandë me mallra që paguhen akcizë”, neni 172, “fshehje të ardhurash” neni 180, “shpërdorim detyre neni” 248 i Kodit Penal.

Check Also

Masters of Our Fate!

Nga Sebastian ZONJA- Më 24 janar 1965 u nda nga jeta Winston Churchilli. Shtatorja e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 3 =