Home / Kulture / Valltari grek kërcen 22 valle shqiptare, nga Çamëria në Mat, Tetovë e Tropojë e deri në Kosovë (VIDEO)

Valltari grek kërcen 22 valle shqiptare, nga Çamëria në Mat, Tetovë e Tropojë e deri në Kosovë (VIDEO)

Tre muaj në karantinë, një valltar i ri nga Greqia ka vendosur t’i shfrytëzojë më së miri duke mësuar e më pas kërcyer valle të njohura nga i gjithë rajoni i Ballkanit.

E këtu nuk ka pasur se si të mungonte Shqipëria, me vallet e shumta e të lashta sa vetë këto troje. Kërcimtari grek Vasilis Petropoulos duket se ka patur mjaftueshëm kohë t’i studiojë e mësojë me detaje, jo pak por plot 22 valle shqiptare nga Çamëria, Kosova, Maqedonia deri te Arbëreshët e Italisë.

Për më tepër ndiqni videon:

Check Also

Frederik Ndoci hap akademinë e muzikës dhe të artit në Shtetet e Bashkuara, mundësi për zbulimin e talenteve

Është padyshim kantautori më i njohur aktualisht në Shqipëri por edhe një nga artistët më …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × four =