Home / Aktualitet / Unioni i Gazetarëve Shqiptarë vizitojnë Komunën e Preshevës

Unioni i Gazetarëve Shqiptarë vizitojnë Komunën e Preshevës

Unioni i Gazetarëve Shqiptarë vizitojnë Komunën tonë

Gepostet von Shqiprim Arifi am Samstag, 22. Februar 2020

Check Also

COVID-19 nuk i frikëson blegtorët

Teksa në qytet jeta është izoluar gati totalisht dhe banorët janë të detyruar të qëndrojnë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 1 =