Home / Aktualitet / Unioni i Gazetarëve Shqiptarë uron për Vitin e Ri 2021

Unioni i Gazetarëve Shqiptarë uron për Vitin e Ri 2021

Unioni i Gazetareve Shqiptare ju uron te gjitheve:
Gezuar Vitin e Ri 2021!
Qofte ky vit, nje kohe e re gezimesh, suksesesh dhe mbaresie per gjithe shqiptaret!
Paste Viti i Ri 2021 per gjithe gazetaret, por ne veçanti per anetaret e UGSH ne gjithe Shqiperine dhe ne Bote, dite te plota mbaresie dhe urimesh!
Ne te gjitha ditet e Vitit te Ri qofshim ne lartesine e misionit tone te deshiruar dhe ne mbrojtje te lirise dhe pavaresise sone profesionale!
Ne jete te bukur qofshi!!

Zyra e Shtypit
Unioni i Gazetareve Shqiptare

Check Also

Moçali i ka dhe shpendët e rralla, profesor Spiro!

Nga Arber DALMATI- Zotin Aristotel Spiro, Profesor ne filologji nuk e njoh as nga afer …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 15 =