Home / Opinion / Tragjikomedi depresive!

Tragjikomedi depresive!

Gezim Basha

Pandemia zbuloi qarte thelbin antipopullor te klikës së “rilindjes.” Na pret një dimër i errët, i zymtë! Korrupsioni dhe mungesa e aftësive manaxheriale do të paguhen rëndë, me jetë njerzish. Pamjet e kronikave me 4 të sëmurë në një dhomë janë shokuese! Nje mjerim te tillë nuk gjen as në Afrikë, ndoshta! Ç’vlerë kanë stadiumet dhe pedonalet kur nuk ke kapacitete spitalore normale?! Ç’vlerë ka përgjigjia e testimit pas 14 ditësh?! Përse spitalet private e japin përgjigjen të nesërmen e testimit me pagesë! Ky është gjenocid mbi të varfërit dhe të pambrojturit! Në vend të ngritjes së tendave të testimit të shpejtë, Erjon Velia kërkon miliona euro për teatër të ri! Tragjikomedi depresive!

Check Also

Është koha për kujdes!

Çapajev Gjokutaj Me shpresë të zotit mos paçim një mbyllje të dytë, i thotë drejtuesi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − eight =