Home / Eksluzive / THIRRJE PËR APLIKIM PËR ORGANIZATAT E MEDIAVE

THIRRJE PËR APLIKIM PËR ORGANIZATAT E MEDIAVE

Dt, 29 Janar 2020

Grante për prodhimin e videove me perbajtje “Video Plus” brenda projektit “Fuqizimi i Mediave të Pavarura në Europë dhe Euro-Azi”

Internews lancon thirrjen e re per dhenien e granteve per prodhimin e videove me permbajtje “Video Plus” si pjese e projektit “Fuqizimi i Mediave të Pavarura në Europë dhe Euro-Azi”.

Ky projekt do te ndihmoje prodhimin e videove me permbajtje me interes publik (p.sh. politika, zgjedhjet elektorale, ekonomia, biznesi, mjedisi, arsimi, korrupsioni, integrimi Europian dhe marrëdhëniet ndërkombëtare, emigrimi, minoritetet, duke përfshirë njerëzit me aftësi të kufizuara, shëndeti, mirëqënia sociale, agrikultura, konfliktet dhe të tjera). Aplikantët janë të lirë të propozojnë vete ide për video/ histori.

Internews do te perzgjedhi per dhenien e granteve 6 partner nga Shqiperia, Mali i Zi, Serbia, Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Bosnje Hercegovina. Sejcili fituese pritet te prodhoje 3 video histori maksimumu 10 min sejcila. Cdo fitues do te perfitoje nje grant prej 6000 USD per prodhimin e 3 video historive.

Kjo thirrje është përpiluar për organizatat mediatike te licensuara (Tv, radio, online media).  Aplikimet duhet të dërgohen me e-mail, në gjuhën angleze, në adresën përkatëse: EE-SIMEE-Applications@internews.org   deri më daten 14 Shkurt 2020l, ora 18:00. Ju lutem vendosni emri e vendit dhe organizates si subjekt te e-mail.

Bashkëngjitur keni linkun në të cilin shpjegohen me detaje hapat për aplikim:

https://balkansmedia.org/grant/grants-production-video-content-video-plus

Për më shumë info mund të kontaktoniGenc Caushikoordinator i Internews për Shqipërinë, cel: 0683393865, e-mail: gcaushi@internews.orgadresa Rr. Myslym Shyri, Tiranë 1001.

Check Also

Rama: Paketa ekonomike do të zgjerohet/ Nuk do paguani taksë nëse e keni dyqanin e mbyllur

Taksa në muajin që ke mbyllur dyqanin gjatë kohës së luftës kundër COVID-19 nuk do …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − six =