Home / Kryesore / Testimi për antitrupat, Intermedica i vetmi laborator që e ofron me metoda nga dy kompani të ndryshme

Testimi për antitrupat, Intermedica i vetmi laborator që e ofron me metoda nga dy kompani të ndryshme

Laboratori Intermedica filloi Testimin për Antitrupat Anti SARS Cov-2 Totale ( IgG + IgM)
Metoda e përdorur është ECLIA dhe testimi kryhet me analizatorë automatik të Kompanisë Roche.
Analiza i ka të përfshira të dyja fraksionet IgM dhe IgG.
Cmimi i analizes eshte 4000 lek per te dyja fraksionet.

Për te gjitha rastet pozitive ose te dyshimta Laboratori Intermedica kryen konfirmimn e tyre duke analizuar antitrupat me nje metode te dyte dhe kompani te dyte,me metodën ELISA ,me analizator të Kompanisë Euroimmun. Ky analizim konfirmon pozitivitetin direkt te IgG ose indirekt te IgM.. Konfirmimi behet pa asnjë kosto shtesë. Pra, cmimi ngelet 4000 lek.

Laboratori Intermedica eshte i vetmi laborator ne Shqiperi,qe kryen konfirmimin e rezultatit me dy metoda te ndryshme dhe me dy kompani te ndryshme. Vlen te theksohet se Metoda ELISA dhe konkretisht e kompanise EUROIMMUN ,per analizimin e antitrupave AntiSARS CoV-2 eshte quajtur “ Golden Standard” dhe shpesh rezultatet e kompanise Euroimmun sherbejne dhe si rezultate krahasuese referente nga kompani te tjera per te marre certifikaten nga FDA Amerikane.
Marrja e mostrave behet ne te gjitha filialet e saj ne Tirane .

Ju mirepresim
Tel. 042 200600

Check Also

Shkarkimi i Luan Dacit nga KPA, flet Zaçe Islami

Avokati Zaçe Islami ka qenë i ftuar sot në Fax news, ku ka folur lidhur …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four + 20 =