Home / Aktualitet / Tender i dyshimtë/ OST jep 41 milion lekë për të blerë program me USB, fituesi jep 100 mijë lek më pak se fondi limit

Tender i dyshimtë/ OST jep 41 milion lekë për të blerë program me USB, fituesi jep 100 mijë lek më pak se fondi limit

Operatori i Sistemit të Transmetimit ka hapur tender më 23 korrik 2020 për të blerë një licensë USB për program kompjuterik PSS/E për analizën e rrjetit.

Fondi limit i këtij tenderi ka qenë 4 157 500 lekë dhe fitues është shpallur KLEDIA-06 me ofertë 4 147 500 lekë, pra vetëm 100 mijë lek të vjetra më pak se fondi limit.

Ky tender ka dy mangësi, e para është një shifër shumë e lartë për të blerë program kompjuterik, si dhe shifra e dhënë nga ofertuesi e cila është vetëm 100 mijë lek më pak.

Këto manovrime bëhen vetëm në momentin që është paracaktuar fituese dhe ai e din që nuk ka konkurent.

Më poshtë keni disa modele të PSS/E dhe çmimet se sa kushton për 1 vit.

 

Check Also

Shifrat e fundit/ 3 viktima nga COVID-19, ja sa raste të reja u shënuan gjatë 24 orëve

Ministria e Shëndetësisë ka bërë publike shifrat e fundit përsa i përket situatës së koronavirusit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − 9 =