Home / Kryesore / TELEREPORTAZH/ “Pagat e luftës”, sa ndihmuan në zbutjen e krizës financiare “Covid -19″(VIDEO)

TELEREPORTAZH/ “Pagat e luftës”, sa ndihmuan në zbutjen e krizës financiare “Covid -19″(VIDEO)

…Si përfitues të ndihmës financiare, nga dy paketat që qeveria ligjëroi dhënien e pagave të “luftës”, Drejtoria e Tatimeve, ka deklaruar numrin 297.536 persona, deri në muajin shtator, kurse si shumë të përfituar shifrën 121 milionë dollarë.

Nga të thenat e Kryeministrit dhe deklarat e zyrtarëve të tjerë drejtues, u krijua  idea se strategjia e qeverisë për përballimin financiar të krizës social-ekonomike të shkaktuar nga pandemia ishte efiçente.

Sa të vërtetë ka në këtë mes?  Sa u ka shërbyer ndihma financiare  e qeverisë te goditurve nga kriza ekonomike  e shkaktuar prej pandemisë “Covid-19”?

Për të marrë një vlerësim kemi zbritur në Krujë, ku kemi intervistuar disa prej të prekurve nga mbyllja e detyruar e aktiviteteve. ( Për të ndjekur TELEREPORTAZHIN kliko linkun e mëposhtëm) / ArbëriaNews
(Marre nga ArberiaNews.net)

Check Also

NUK MERITOHET MANDATI I TRETË VETËM ME “QINDARK-VAKSINAT”

Nga Xhovan SHYTI – Një tjetër shfaqje demagogjike na ka dhuruar Kryeministri ynë, që prej …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + twelve =