Home / Editorial / Të shkarkohen vetingarët

Të shkarkohen vetingarët

Erion KRISTO-
Zv.Kryetari i OFL paska qenë antiofl, ose të paktën këtë thotë media. Komisioni i Vettingut në polici e nxori të pastër. Gjermanët e nxorën të pistë. Pra, për shtetin tonë ai duhej të vazhdonte, të vazhdonte të shiste interesat e shtetit dhe pritshmëritë e publikut. Është momenti për të kaluar në vetting komisionin dhe ligjin e vettingut në polici. Gjithë komisioni dhe procesi janë kompromentuar. Jam i çuditur që askush nuk jep dorëheqje. Ndoshta duhen shkarkuar të gjithë. Gjithçka që bëjnë është farsë. Publiku duhet të reagojë, fuqimisht.

Check Also

Ligjvënësit paralajmërojnë për kërcënimin rus ndaj Radios Evropa e Lirë

Pesë anëtarë të Dhomës së Përfaqësuesve i kanë bërë thirrje Presidentit Biden t’i kundërvihet asaj …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − six =