Home / Aktualitet / Të përfshirë në aktivitete kriminale, kush janë “të fortët” e radhës që morën “ultimatumin” nga OFL

Të përfshirë në aktivitete kriminale, kush janë “të fortët” e radhës që morën “ultimatumin” nga OFL

Operacioni Forca e Ligjit i ka nisur kërkesat me shkrim për vetëdeklarimin e burimeve të pasurisë, shtetasve:

A. S., banues në Vlorë, i dënuar për veprën penale “Vjedhja e bankave dhe arkave të kursimit”;

A. S., banues në Durrës, i dënuar për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve”;

A. L., banues në Durrës, i dënuar për veprën penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”;

H. H., banues në Durrës, i dënuar për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve”;

A. L., banues në Shkodër, i dënuar për veprën penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”.

Këta individë, si subjekt i Ligjit Special, duhet t’u përgjigjen me shkrim, brenda 48 orësh, të gjitha pyetjeve të OFL-së dhe më pas, përgjigjet e marra do t’i dërgohen SPAK-ut, për veprime të mëtejshme.

Njoftimi:

OFL, 9 tetor

Vijon pa ndërprerë Operacioni Forca e Ligjit, në zbatim të detyrave të përcaktuara në Aktin Normativ të datës 31 janar 2020.

Në kuadër të zbatimit të Ligjit Special për masat pasurore ndaj individëve të dënuar apo akuzuar për krim të organizuar apo krime të rënda, OFL i ka nisur kërkesat me shkrim për vetëdeklarimin e burimeve të pasurisë, shtetasve:

A. S., banues në Vlorë, i dënuar për veprën penale “Vjedhja e bankave dhe arkave të kursimit”;

A. S., banues në Durrës, i dënuar për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve”;

A. L., banues në Durrës, i dënuar për veprën penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”;

H. H., banues në Durrës, i dënuar për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve”;

A. L., banues në Shkodër, i dënuar për veprën penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”.

Këta individë, si subjekt i Ligjit Special, duhet t’u përgjigjen me shkrim, brenda 48 orësh, të gjitha pyetjeve të OFL-së dhe më pas, përgjigjet e marra do t’i dërgohen SPAK-ut, për veprime të mëtejshme.

OFL është në veprim të pandërprerë dhe në kryerje të veprimeve komplekse për vendosjen e sekuestrove emergjente mbi pasuritë e dyshuara të përfituara nga krimi, si dhe për dërgimin e formularëve të vetëdeklarimit të gjithë personave që janë subjekt i Ligjit Special.

OFL do të informojë publikun në vijimësi për të gjitha nismat procedurale dhe operacionet ekzekutive që do të kryejë.

Check Also

Duhet bërë kujdes në ndërtimin e jetës..

Nga Dhimitër ANAGNOSTI-  Regjisor/ Nderi i Kombit Dikur, diku kam shkruar: ” në pleqëri njeriut i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − five =