Home / Bota / Task Forca Covid përgatit dokumentin: Këto 18 shtete janë ‘Zona të Kuqe’, duhet të kthehen pas…

Task Forca Covid përgatit dokumentin: Këto 18 shtete janë ‘Zona të Kuqe’, duhet të kthehen pas…

Një dokument i pabotuar i përgatitur nga ‘Task Force Covid’ në SHBA, ka rekomanduar që 18 shtete amerikane të shpallen ‘Zona të Kuqe’ dhe duhet të irkthejnë masat e bllokimit dhe izolimit për shkak të shtimit të rasteve të reja të infeksionit nga koronavirusi.

“Zonat e kuqe” përcaktohen në raport se kanë më shumë se 100 raste për 100,000 banorë.

Në raport thuhet gjithashtu se në këto vende duhet të bëhet e detyrueshmë mbajtja e masave dhe respektimi i distancës fizike. Gjithashtu masat duhet të përfshijnë rimbylljen e bareve, restoranteve dhe palestrave si dhe të ndalohen tubimet me më shumë se dhjetë persona

18 shtetet e mëposhtme janë ato që mendohet se duhet të shpallen ‘Zona të Kuqe’

Alabama, Arkansas, Arizona, California, Florida, Georgia, Ioëa, Idaho, Kansas, Carolina e Veriut, Carolina e Jugut, Louisiana, Mississippi, Nevada, Oklahoma, Tennessee, Texas e Utah.

Check Also

Horoskopi për ditën e mërkurë, 23 shtator 2020

Dashi Nëse e keni të domosdoshme që t’i thoni një miku apo pjesëtari të familjes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + eleven =