Home / Tag Archives: zinxhir penalitetesh

Tag Archives: zinxhir penalitetesh

Mes Kosovës dhe Hagës një zinxhir penalizues

Aleksander ÇIPA- Gjykata Speciale ka nisur procesin akuzues dhe gjykues per gati gjithe zinxhirin komandues te Ushtrise Çlitimtare te Kosoves. Ky formacion politik, pra UÇK, pati aleance dhe realizoi çlirimin e vendit, fale saj. fitorja historike çliruese e Kosoves nga Serbia u arrit prej luftes se çlirimtareve me NATO-n, te …

Read More »