Home / Tag Archives: zenel hoxha

Tag Archives: zenel hoxha

Këshilli i Turpit dhe Pakti Okult i Paralajmeruar

Nga Zenel HOXHA- I ashtuquajturi Këshill Kombëtar i mbledhur nga Lulzim Basha shënon një kapitull të ri ogurzi për partinë më të rëndësishme të tranzicionit shqiptar. Përtej përçarjes së pashmangshme ku po e çon kupola uzurpuese Partisë Demokratike, Lulzim Basha paralajmëroi dhe paktin okult të rradhës në kurriz të demokracisë …

Read More »