Home / Tag Archives: XHANFISE KEKO

Tag Archives: XHANFISE KEKO

XHANFISE KEKO NË TELEVIZIONIN AMERIKAN

Nga Genc PERMETI- Filmi “Tomka dhe shokët e tij”, sonte në ora 9:15 PM, do të shfaqet për teleshikuesin amerikan përmes kanalit televiziv TCM (Turner Classical Movies) i cili nga 1 shtatori 2020, ka nisur programin “Women make film”, dedikuar 100 regjisoreve gra më të shquara nga 44 vende në gjashtë …

Read More »