Home / Tag Archives: Vlore

Tag Archives: Vlore

Zjarret/Ministria e Mbrojtjes: Vijon puna nga ajri në Vlorë, Gjirokastra nën monitorim, si paraqitet situata në Shkodër, Pukë, Elbasan dhe Dibër

Ministria e Mbrojtjes ka dhënë informacion për situatën e zjarreve për të gjitha vendet e prekura teksa disa vatra vijojnë të jenë aktive. Në njoftimin e ministrisë thuhet se situata në Gjirokastër po mbahet nën monitorim dhe është bërë e mundur shuarja e të gjithë vatrave të zjarrit, ndërkohë po …

Read More »

Programi Bachelor në “Media, Komunikim dhe Trashëgimi kulturore”, me profile Gazetari-Multimedia dhe Trashëgimi kulturore

Programi Bachelor në “Media, Komunikim dhe Trashëgimi kulturore”, me profilet Gazetari-Multimedia dhe Trashëgimi kulturore”, është një program i miratuar me Urdhër të Ministres së Arsimit , Shkencës dhe Sporteve Nr. 249,datë 19.07.2021. Ky program vjen si bashkëpunim akademik i Departamentit të Gjuhë-Letërsisë me Departamentin e Edukimit, në Fakultetin e Shkencave …

Read More »