Home / Tag Archives: ukraine

Tag Archives: ukraine

Femrat rebele që luftojnë në Ukrainë

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Janë gra dhe vajza me një jetë të lënë pas krahëve duke rrëmbyer armën dhe gati për të luftuar me armikun. Janë këto gratë dhe vajzat e Ukrainës lindore që janë bashkuar me filo-rusët. Mes tyre është Irina, ish-punëtore në nje pike karburanti që ka lënë familjen për t’iu bashkuar …

Read More »