Home / Tag Archives: ”ujqerit gri”

Tag Archives: ”ujqerit gri”

Kush janë “ujqërit gri”, që kanë organizuar operacione të ndryshme në Turqi dhe rajon

Midis njësive të armatosura që mund të përdorë Turqia për të çuar përpara axhendën e saj të politikës së jashtme, si kompania Sadat dhe grupet xhihadiste siriane, ekziston edhe një organizatë që spikat më shumë sesa të tjerat: Ujqërit Gri (Bozkurtlar). Opinioni publik perëndimor nisi të familjarizohej me këtë emër …

Read More »