Home / Tag Archives: Trump

Tag Archives: Trump

“Katastrofë kaotike”/ Kështu e ka cilësuar Barack Obama menaxhimin që Trump i ka bërë pandemisë në SHBA

Ish-presidenti amerikan Barack Obama ka kritikuar rëndë menaxhimin e krizës së koronavirusit nga pasuesi i tij Donald Trump, duke e quajtur “katastrofë kaotike”. Në disa komente jo-zyrtare me ish-anëtarë të administratës së tij, presidenti i 44-rt i SHBA tha: “Ajo që ne po luftojmë në terma afatgjatë është të qenit …

Read More »

“Jeni katastrofë”/ Trump akuza të forta për OBSH: Keni bashkëpunuar me Kinën për të “mbuluar” të vërtetën për koronavirusin

Donald Trump dyfishoi sulmet e tij ndaj Organizatës Botërore të Shëndetit mbrëmë dhe e quajti trajtimin e saj të pandemisë një ‘katastrofë’. Ai tha se Shtetet e Bashkuara kishin hedhur para në OBSH, dhe justifikoi vendimin e tij për të shkurtuar fondet e saj. Trump bëri vlerësimin e tij të …

Read More »