Home / Tag Archives: Spastrim

Tag Archives: Spastrim

Spastrim etnik pa pikë gjakimi në Luginën e Preshevës

  Akri Çipa- Me përjashtime të vogla, dy dekadat e fundit e kanë gjetur Luginën e Preshevës të harruar në politikat e shteteve shqiptare. Përballë kësaj indiference, rreth 80 mijë shqiptarë autoktonë janë përballur dhe vazhdojnë të përballen me forma të ndryshme represioni, mungesë investimesh dhe një perspektivë pesimiste për …

Read More »