Home / Tag Archives: Sokrati

Tag Archives: Sokrati

Duke medituar mbi një përrallë të Sokratit

Nga Jorgo MANDILI- Ka disa kohë që presidentit tonë i është prishur qetësia dhe dashuria dhe i është shtuar shqetsimi për mbrojtjen e ” demokracisë” ,duke aluduar për një “komplot” kundër demokracisë dhe vetë atij që është “objektiv i mafies ndërkombëtare” , për faktin se ai “mbron”çdo vlerë e parim …

Read More »