Home / Tag Archives: socializem vs kapitalizem

Tag Archives: socializem vs kapitalizem

Tramp në të njëjtat gjurmë si Berluskoni?

“Kur kam pak para, blej libra; dhe kur më tepron ndonjë gjë prej tyre, blej ushqim dhe veshje.” ― Desiderius Erasmus Italia është ndoshta vendi më interesant në botë. Perandoria Romake që dimensionoi krejt Perëndimin me të Drejtën Romake, dhe Krishtërimin, erdhi prej andej. Ata nisën Rilindjen dhe Iluminizmin, por …

Read More »